• bilgi@otogazdunyasi.com


HABER DETAYI

21/09/2018 19:30

BRC Kit Modelleri – Otogaz / Lpg Dönüşüm Sistemleri

BRC Kit Modelleri – Otogaz / Lpg Dönüşüm Sistemleri

BRC OTOGAZ SİSTEMLERİ

50.000 m2 kapalı, 11 farklı üretim alanı ve 1500 çalışanı ile dünyanın en büyük LPG ve CNG kit üretim markası olma özelliğini elinde tutmaktadır. BRC, Dünya Devleri olarak nitelendirilen Chevrolet, Citroen, Ford, Great Wall, Honda, Kia, Mitsubishi, Peugeot, Piaggio, Subaru, Suzuki ve Volvo gibi markalarla da işbirliği yapmaktadır.

 

BRC – SEQUENT 32  Lpg Dönüşüm Kiti

BRC’nin en yeni modeli olan Sequent 32, 3-4 silindirli sıfır ve ikinci el araçlarda maksimum performans ve ekonomi sağlar. EOBD bağlantısı gibi yeni fonksiyonları sayesinde araç parametrelerini eksiksiz okuyup, en hassas kalibrasyonu yapar. Benzin enjektör yapısı uygun araçlarda manifold delmeden, soket tipi uygun araçlarda kablo kesmeden montaj yapılır, aracınızın orijinalliğine sizin kadar önem verir.

BRC – SEQUENT PLUG&DRIVE  Lpg Dönüşüm Kiti

Genellikle 6 ve 8 silindir araçlarda ve OEM uygulamalarda emisyon değerlerini kontrol altında tutmak ve farklı sensör değerlerini okumak ve emule etmek için kullanılır. 56 pinli Elektronik Kontrol Ünitesi ve tesisat kablo grubuna sahiptir. Aracın orijinal sensör değerlerini okuyup, anında uygun stratejiyle tepki verdiği için yüksek performans isteyen araç sahiplerinin vazgeçilmez tercihidir. Enjektör yapısı uygun olan araçlarda manifold delinmeden aracın orjinalliği bozulmadan dönüşüm yapılabilir.

BRC – SEQUENT SDI 2.0 (SIRALI DİREK ENJEKSİYON)  Lpg Dönüşüm Kiti

Direk enjeksiyonlu araçlarda TSI,TFSI.GDI,THP,CGI,ECOOBOST vb… araçlarda uygulanan Sequent gaz fazı sistemidir. Sequent sistemleri gibi enjektörler marifeti ile manifolda gaz fazında yakıt gönderir. Kolay uygulanması ve LDI sistemlere göre fiyatı daha uygun olması kullanıcısına dönüşüm maliyetinde avantaj sağlar.

BRC – LDI (LİKİD DİREK ENJEKSİYON)  Lpg Dönüşüm Kiti

LDI sistemi, BRC’nin yeni jenerasyon direkt enjeksiyonlu motorlar için geliştirdiği LPG sistemidir. LDI, direkt enjeksiyonlu motorların orijinal özelliklerini daha ileri taşıyarak yüksek güç ve tasarruf sağlar. Aracın orijinal benzin enjektörlerini kullanarak doğrudan yanma odasına likit halde yakıt püskürterek tork artışı elde eder. Araç ilk marştan itibaren LPG ile çalıştığı için benzin kullanımı olmaz, yakıt tasarrufu artar.

BRC – KARBÜRATÖRLÜ KİT  Lpg Dönüşüm Kiti

BRC’nin karbüratörlü araçlarda kullanılan sistemidir

 

 

 



HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.