• bilgi@otogazdunyasi.com


HABER DETAYI

01/12/2017 16:54

Otogazdünyası.com Yayında!

Otogazdünyası.com Yayında!

Otogazdünyası.com yayın hatatına başladı…

Otogaz Sektöründe faaliyet gösteren LPG Dönüşüm Markaları, Firmaları, Servis ve Bayiileri müşterileri ile buluşturmayı hedefleyen bu oluşum aynı zamanda kayıtlı üye firmalarını internet ortamında bulunabilir olmalarını sağlamayı planlamaktadır.

Otogazdunyası.com Firmanızı ve firmanıza ait güncel ürün ilanları ve haberleri ile Kullanıcıları için bu sektörde daha önce yapılmamış bir bilgi platformunu oluşturmaktadır.

ÜCRETSİZ FİRMA EKLE!

Otogazdunyası.com firmalarına ücretsiz olarak 3 Adet Firma kaydetme ve 10 Adet haber, 10 Adet ürün ekleme olanağı sunmaktadır. Kayıt oluşturma esnasında firmalarımızın bilgilerini ve görsellerini eksiksiz girmesinde büyük fayda vardır. Normal firma sayfasını Ggörmek için tıklayınız. 

GOLD FİRMA ÖZELLİĞİ!

Otogazdunyası.com Ücretsiz sunmuş olduğu firma ve haber & ürün ekleme özelliklerinin yanında Firmalarına daha fazla kapasite ile firma & haber ve ürün ekleyebilme fırsatı sunmaktadır.  Gold Firmalar yüksek kapasiteli kullanım özellikleri dışında anasayfa ve diğer alt ilgili kategorilerde Öncelikli ve Ön Planda görüntüleme sağlamaktadır.

Gold Firmaların firma sayfaları normal firma sayfalarına göre daha gelişmiş özellikler sunmaktadır. Örnek Gold Firma Sayfasını görmek için tıklayınız.

 

"Otogaz



HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.