• bilgi@otogazdunyasi.com


HABER DETAYI

21/09/2018 13:03

PRİNS Kit Modelleri – Otogaz / Lpg Dönüşüm Sistemleri

PRİNS Kit Modelleri – Otogaz / Lpg Dönüşüm Sistemleri

PRİNS OTOGAZ SİSTEMLERİ

Dünyanın en büyük LPG/CNG sistem üreticilerinden birisi olan Prins, değişik ülkelerde Honda, Ford, Chrysler, Jeep, Toyota, Volkswagen ve Volvo’nun fabrika çıkışlı LPG ve CNG’li araçları için kit üretiyor.

 

PRİNS – ECOMAX LPG DÖNÜŞÜM KİTİ

Düşük maliyet ve yüksek performansa sahip EcoMax, Prins Otogaz Dönüşüm Sistemleri’nin LPG kitlerinden biridir. Sıralı otogaz dönüşüm sistemi Ecomax; 4 silindir çok noktalı enjeksiyon sistemine sahip araçlara uyum sağlar. R67-01 belgesine sahip EcoMax kit parçaları, kompakt bir tasarıma sahiptir ve kolay montaj imkanı sağlar.

EcoMax kitinde kullanılan bilgisayar programı, diğer Prins kitlerinde olduğu gibi yüksek teknolojiye sahip Prins Diagnostic Programı’dır. EcoMax kitinin içerisinde; LPG regülatörü, enjektörü, enjektör raili, filtre ünitesi, yakıt seçici anahtar, elektronik kontrol ünitesi, elektrik tesisatı ve basınç-sıcaklık sensörü bulunmaktadır.

EcoMax LPG otogaz dönüşüm kiti, yüksek teknolojinin uygun maliyetle elde edilebileceği en iyi otogaz sistemlerinden biridir.

 

PRİNS – TECHNOMAX LPG DÖNÜŞÜM KİTİ

Sıralı otogaz dönüşüm sistemi Technomax, Prins Otogaz Dönüşüm Sistemleri’nin en seçkin LPG kitlerinden biridir. Yüksek teknolojiye sahip Technomax’da OBD bağlantısı mevcuttur ve yeni nesil 4 silindir çok noktalı enjeksiyon araçlara uyum sağlar. Technomax kit parçaları R67-01 belgesine ve kolay montaj sağlayan tasarıma sahiptir

Technomax kiti, uzun ömürlü kullanımı ve yüksek performansı bir araya getirir. Technomax kitinin içerisinde; LPG regülatörü, enjektörü, enjektör raili, filtre ünitesi, yakıt seçici anahtar, elektronik kontrol ünitesi, elektrik tesisatı ve basınç-sıcaklık sensörü bulunmaktadır. Technomax kitinde kullanılan bilgisayar programı, diğer Prins kitlerinde olduğu gibi yüksek teknolojiye sahip Prins Diagnostic Programı’dır.

 

PRİNS – VSI 2.0 LPG DÖNÜŞÜM KİTİ

Prins Otogaz Dönüşüm Sistemleri, aracın gücüne göre farklı kit seçenekleri ile en ideal çözümü sunar. Sıralı Enjeksiyon Sistemi (Vapour Sequentel Injection) VSI2-LPG kiti ise piyasada bulunan gelişmiş otogaz dönüşüm sistemlerindendir.

En son teknolojiyle geliştirilmiş yazılım stratejisi sayesinde beklentilerin de üzerinde bir performans sunan VSI2-LPG Sistemi, dünyanın önde gelen enjektör üreticilerinden biri olan, kalitesi ve güvenliği ile sektörün sembolleşmiş isimlerinden Japon Keihin Corporation tarafından Prins işbirliği ile geliştirilmiştir.

 

PRİNS – VSI-DI LPG DÖNÜŞÜM KİTİ

Prins’in en çok tercih edilen kitlerinden biri de yalnızca direkt enjeksiyon motorlu otomobiller için üretilen ve bu alanda sektörün ideal dönüşüm sistemlerinden birisi olan VSI-DI LPG Sistemi’dir.

Direkt Enjeksiyonlu motorlar, yakıtın emme monifoldunu kullanmadan direkt yanma odalarına püskürtüldüğü motorlardır.

TSI, FSL ve TFSI motor tiplerine en uygun olan VSI-DI LPG sistemi ile performans kaybı yaşamadan tasarruf edebilirsiniz.

 

PRİNS – SILVERLINE LPG DÖNÜŞÜM KİTİ

Silverline Prins Otogaz Dönüşüm Sistemleri’nin LPG kitleri arasında bulunan Silverline, en düşük maliyet ile yüksek performansı birleştirme gücüne sahiptir. Sıralı otogaz dönüşüm sistemi Silverline; yeni nesil araçlara uygulanabildiği gibi, 180 beygir gücünün altında, 4 silindir turbo özelliği olmayan ve çok noktalı enjeksiyon sitemine sahip tüm araçlara uyum sağlar.

Silverline Sistemi’nde yeni geliştirilmiş LPG enjektör sistemi kullanılır. Prins enjektör sistemi ile 3 ms’de dahi lineer akış sağlanır. Böylece her koşulda benzine eş değerde LPG püskürtülür. Prins enjektör sistemi, motor gücüne göre özel olarak seçilir, uzun ömürlü kullanımı ve yüksek performansı bir araya getirir.

 

PRİNS – DIRECT LIQUIMAX (DLM) LPG DÖNÜŞÜM KİTİ

Prins’in direkt enjeksiyonlu araçlar için özel olarak ürettiği ve dünyada bir ilk yaratan otogaz dönüşüm sistemi Direct LiquiMax (DLM), artık Türkiye’de.

DLM LPG sisteminin en büyük özelliği, yalnızca direkt enjeksiyonlu araçlar için üretilmiş olması değil aynı zamanda en son teknolojiye sahip olmasıdır.

Her araç için özel olarak üretilen DLM, bu araçların motorlarında test edilerek satışa sunuldu.

 

 

 



HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.